Câștigă bani în plus de acasă

Primiți până la 2 € per răspuns

✅ Distractiv și liber să vă alăturați

✅ Plata rapida si usoara

Câștigați bani în cel mai ușor mod posibil

Oricine poate câștiga bani cu sondaje plătite. Este nevoie de doar 3 pași simpli pentru a-ți crește venitul.

INSCRIE-TE

FACEȚI SONDAJE

STRANG BANI

Cum funcționează sondajele plătite?

Opinia ta poate schimba produsele viitoare

Indiferent dacă ești student, părinte acasă sau pensionar, poți face diferența. Exprimați-vă părerea și spuneți companiilor ce părere aveți despre produsele lor. Nu există răspunsuri corecte sau greșite.

Veți primi invitații directe la sondaj

Înregistrați-vă pe SampleUnite și lăsați totul în seama noastră. Vom căuta sondaje care se potrivesc perfect pentru tine. Stai pe loc și relaxează-te în timp ce noi căutăm pentru tine. De îndată ce găsim un sondaj, vă vom trimite o invitație direct pe adresa dvs. de e-mail.

Puteți lucra oriunde, oricând

Puteți alege când și de unde veți răspunde la sondaje. Vă puteți relaxa acasă sau vă puteți relaxa la plajă și puteți face bani în același timp. Atâta timp cât sunteți conectat la internet, puteți participa la sondajele noastre și puteți câștiga bani.

v

Nu trebuie să aveți experiență

Sondajele plătite sunt o modalitate excelentă de a vă crește veniturile. Nu căutăm oameni cu experiență. Vrem doar să auzim părerea dumneavoastră foarte sinceră despre diverse produse și servicii. Rețineți că răspunsurile dvs. sunt și vor rămâne 100% anonime.

Bucurați-vă de avantajele aderării la SampleUnite

Scopul nostru este să creăm o comunitate puternică de oameni care doresc să-și facă vocea auzită. Toți utilizatorii noștri sunt valoroși și merită să li se ofere cea mai bună experiență posibilă. Oricine se alătură comunității noastre poate conta pe numeroasele beneficii care vin odată cu calitatea de membru SampleUnite. Iată doar câteva dintre ele:

MEMBRU GRATUIT pe viață

RECOMPENSE PENTRU BANI REALI PENTRU TOȚI

TRANSFER SIGUR DE BANI

SISTEMUL CLIENTILOR MARE

Înscrie-te gratuit și începe să câștigi

Ești gata să începi? Completați formularul de mai jos pentru a vă crea contul.

Durează mai puțin de 30 de secunde!

  MasculinFemeie
  4 cifres

  Profitați la maximum de sondajele plătite

  Unul dintre cele mai bune lucruri despre sondajele plătite online este că poți câștiga bani online în doar câteva minute. Abonamentul pe site-ul nostru este gratuit și nu intenționăm să schimbăm acest lucru în viitor. Nu trebuie să investești bani pentru a începe. Vă oferim posibilitatea de a face bani complet gratuit.

  Lucrează ca părinte acasă

  Sondajele noastre vă vor lua doar câteva minute din timpul dumneavoastră. Le poți răspunde în timp ce copiii tăi dorm sau se joacă lângă tine. Este atât de ușor.

  Câștigă bani la pensie

  Dacă aveți ceva timp suplimentar, de ce să nu îl folosiți pentru a câștiga niște bani în plus? Pensionarii și seniorii sunt unul dintre cei mai dragi membri ai noștri.

  Take surveys between lectures

  Students are always in need of some extra cash. Instead of finding a full-time job, now you can earn as a student with paid surveys.

  Ești pregătit să-ți crești veniturile?

  Încă de la data lansării, în 2013. SampleUnite a efectuat milioane de sondaje finalizate. După aproape un deceniu în industria sondajelor, suntem încă printre site-urile de top care fac bani.

  Cu sondajele noastre plătite, oricine poate câștiga bani din orice loc din lume. Pentru a completa sondajele, nu trebuie să aveți experiență sau echipament elegant. Doar exprimându-ți opiniile și gândurile, poți ajuta companiile să realizeze produse mai bune. Și, făcând asta, ești plătit pentru asta.

  Este timpul să vorbiți și să vă creșteți veniturile. Înscrie-te și câștigă primii bani acum!

  SampleUnite este o platformă globală de sondaje plătite. Recompensăm utilizatorii noștri cu bani pentru fiecare sondaj completat. Înregistrarea pe SampleUnite este gratuită și nu există taxe ascunse. Site-ul web este deținut și operat de Opinodo ApS, o companie daneză cu ani de experiență în industria sondajelor.