Despre noi

Suntem SampleUnite

Misiunea noastră este să ajutăm oamenii obișnuiți să modeleze lumea în care trăiesc și să fie plătiți pentru asta.

Procesul este simplu. După ce finalizați înregistrarea gratuită, veți primi un e-mail de la noi. Vom alege doar sondajele potrivite pentru tine.

Răspunsul la sondaje este cel mai simplu mod de a câștiga bani online și de a economisi timp. O poți face oricând, oriunde și pe orice dispozitiv.

La ce vă puteți aștepta de la sondajele noastre plătite?

Compania noastră recunoaște importanța opiniilor dumneavoastră pentru crearea de produse și servicii viitoare. De aceea primești o recompensă pentru completarea sondajelor. Recompensele pot fi în numerar, un card cadou sau o donație de caritate. Este alegerea ta.

Sondajele sunt distractive și ușor de făcut. Nu sunt necesare cunoștințe sau abilități specifice, doar împărtășiți-vă părerea și câștigați bani. Este atât de simplu. Poți lucra de acasă, într-un autobuz sau în timp ce aștepți la coadă – tu decizi.

Sondajele sunt selectate cu atenție pentru a se potrivi cel mai bine cu profilul dvs., astfel încât să influențați produsele la care vă interesează. Răspunsurile dumneavoastră sunt anonime și confidențialitatea dumneavoastră este în siguranță la noi.

Deveniți parte dintr-o comunitate minunată

SampleUnite are misiunea de a construi o comunitate puternică de oameni care sunt gata să-și modeleze viitorul. Apreciem toate opiniile și ne place să spunem că utilizatorii noștri sunt cei mai buni.

Înregistrați-vă pe SampleUnite astăzi și alăturați-vă celor peste 400.000 de membri fericiți.

Îmi place SampleUnite pentru că pot câștiga bani atât de ușor și nu trebuie să-mi las copiii mici să facă acest lucru. L-aș recomanda cu siguranță!

Vasilios Burlacu

Mulțumesc SampleUnite pentru că mi-a oferit ocazia de a câștiga bani și de a mă menține ocupat la pensie. Mi-am atras și prietenii.

Nicu Brinza

Răspund la sondaje de câteva ori pe lună și câștig ceva bani pe lângă. Este grozav pentru că este foarte ușor și primesc banii mei trimiși la PayPal.

Irina Vasilache

SampleUnite este o platformă globală de sondaje plătite. Recompensăm utilizatorii noștri cu bani pentru fiecare sondaj completat. Înregistrarea pe SampleUnite este gratuită și nu există taxe ascunse. Site-ul web este deținut și operat de Opinodo ApS, o companie daneză cu ani de experiență în industria sondajelor.