O nama

Mi smo SampleUnite

Naša misija je pomoći običnim ljudima da oblikuju svijet u kojem žive i da za to budu plaćeni.

Proces je jednostavan. Nakon što završite besplatnu registraciju, dobit ćete e-poštu od nas. Odabrat ćemo ankete koje vam odgovaraju.

Odgovaranje na ankete je najlakši način da zaradite novac na mreži i uštedite vrijeme. Možete to učiniti bilo kada, bilo gdje i na bilo kojem uređaju.

Šta možete očekivati ​​od naših plaćenih anketa?

Naša kompanija prepoznaje važnost vašeg mišljenja za kreiranje budućih proizvoda i usluga. Zbog toga dobijate nagradu za ispunjavanje anketa. Nagrade mogu biti gotovina, poklon kartica ili dobrotvorna donacija. To je vaš izbor.

Ankete su zabavne i jednostavne za izvođenje. Nisu potrebna posebna znanja ili vještine, samo podijelite svoje mišljenje i zaradite novac. To je tako jednostavno. Možete raditi od kuće, u autobusu ili dok čekate u redu – vi odlučujete.

Ankete su pažljivo odabrane kako bi najbolje odgovarale vašem profilu kako biste utjecali na proizvode do kojih vam je stalo. Vaši odgovori su anonimni i vaša privatnost je sigurna kod nas.

Postanite dio sjajne zajednice

SampleUnite je na misiji da izgradi snažnu zajednicu ljudi koji su spremni da oblikuju svoju budućnost. Cijenimo sva mišljenja i želimo reći da su naši korisnici najbolji.

Registrirajte se na SampleUnite danas i pridružite se više od 400.000 sretnih članova.

Jednostavno volim SampleUnite jer mogu tako lako zaraditi novac i ne moram da ostavljam svoju djecu dok to radim. Definitivno bih ga preporučila!

Nermina Pašić

Hvala vam SampleUnite što ste mi dali priliku da zaradim novac i budem zaposlen u penziji. Navukao sam i svoje prijatelje na to.

Jašar Todorović

Odgovaram na ankete nekoliko puta mjesečno i zaradim nešto novca sa strane. Odlično je jer je super lako i moj novac se šalje na moj PayPal.

Jasmina Jusic

SampleUnite je globalna platforma za plaćeno istraživanje. Za svaku popunjenu anketu naše korisnike nagrađujemo novcem. Registracija na SampleUnite je besplatna i nema skrivenih naknada. Web stranica kojom upravlja i koja je u vlasništvu Opinodo ApS, danska kompanija s dugogodišnjim iskustvom u industriji istraživanja.